Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Σεμινάριο Tantra



Tantra: Τα μυστικά των Αισθήσεων για Επιτυχημένες Ερωτικές Σχέσεις. Εκεί που η Αφή γίνεται Χάδι και το Χάδι, Απόλαυση...
Συνήθως στην καθημερινότητα μας, στην ερωτική μας πράξη δεν συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις μας και με αυτόν τον τρόπο γίνονται όλο και λιγότερο ευαίσθητες. Με την ελαττωμένη τους ευαισθησία δεν είμαστε σε θέση να νιώθουμε ούτε το σώμα μας ούτε τα συναισθήματά μας. Τότε απλώς συγκεντρωνόμαστε στο κεφάλι και αντί να αισθανόμαστε απλά σκεφτόμαστε.
Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε βαθιά τον σύντροφο μας, να τον ακούμε, να τον μυρίζουμε και καθώς τον γευόμαστε ή τον αγγίζουμε, να γινόμαστε διαλογιστικά η ίδια η γεύση, το ίδιο το άγγιγμα...
Αν θέλουμε μια βαθύτερη σχέση με τον σύντροφο μας πρέπει να μάθουμε να είμαστε περισσότερο διαλογιστικοί. Ο έρωτας μόνος του δεν είναι αρκετός γιατί είναι τυφλός. Ο διαλογισμός του δίνει μάτια. Και από τη στιγμή που ο ¨ερωτάς¨ μας είναι και τα δυο, έρωτας και διαλογισμός, τότε διαμορφώνεται μεταξύ μας μια βαθιά σχέση και γινόμαστε συνταξιδιώτες στο μονοπάτι για την ανακάλυψη των μυστηρίων της ζωής.

Η Τάντρα λέει: Να είσαι ζωντανός, πιο ζωντανός, γιατί η ζωή είναι ο Θεός.
Χαϊδεύοντας τον αγαπημένο/η σου γέμισε αγάπη και γίνε το χάδι Όταν αγκαλιάζεις γίνε ο ίδιος το αγκάλιασμα. Όταν φιλάς μην είσαι εκείνος που φιλά ή που φιλιέται αλλά το ίδιο το φιλί. Ξέχασε εντελώς το εγώ. Διέλυσε το μέσα στη πράξη. Ξέχασε τον εαυτό σου τόσο ολοκληρωτικά που να μπορείς να πεις: Δεν υπάρχω πια. Υπάρχει η αγάπη. Δεν χτυπάει η καρδιά, χτυπάει μόνο η αγάπη. Γίνε αγάπη και μπες στην αιώνια ζωή.

Το Σάββατο στις 13/04 και ώρα 20:00–22:30 θα πούμε Nαι σε όλο το ερωτικό πάθος της ζωής και θα ταξιδέψουμε μέσα από τις αίσθηση της Αφής για να δεχτούμε τα πολύτιμα δώρα της.
Συντονιστές: Δέσποινα Παλαμάρη (6973216895),
Σπύρος Κουρής (6973208059),
Διονυσία Γιαννοπούλου (6937005353)
Δέσποινα Μωϋσίδου (6974789975)

 (Πολυκλείτου 1 και Βύσσης, 4ος όροφος κοντά στο μετρό Μοναστηράκι).
Σημείωση: ώρα προσέλευσης 19:45. Φέρτε ελαφριά και άνετα ρούχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου